This post will be in Swedish about the old Swedish game called Spingo.

Efter många års trogen tjänstgöring (tror spelet köptes in begagnat på 90-talet) så börjar våra spelplaner till Spingo ta slut. Det verkar inte gå att köpa nya spelplaner så här 40 år efter att spelet släppts så jag passade på att scanna en kopia innan de tog slut. Eftersom jag är fundersam på vem som faktiskt äger rättigheterna och vad uppladdningsforumläret på BoardGameGeek.com tillåter tänker jag att jag laddar upp spelplanen här så kan det förhoppningsvis hjälpa någon mer som sedan 1980 spelat slut på alla sina ark!

Spingo-spelplan

Även förberett en PDF som maximerar antalet (4!) Spingo-planer på ett A4-ark. PDFen finns att ladda hem här.

Om Kärnan eller annan som anser sig äga rättigherna till Spingo inte gillar detta tilltag, tveka inte att höra av er så tar jag ner det omedelbart.